Zeker gaat de zwangerschapscursus een keer van start! Daar heb ik alle vertrouwen in omdat ik weet dat het vooral te maken heeft met de bekendheid. Diverse manieren om het onder de aandacht te brengen, ga ik de komende tijd weer mee aan de slag.

Vanmorgen heb ik twee aanstaande meerlingmama’s mogen ontmoeten. En waar ik zelf op hoopte, werkt ook echt zo, het is echt een feest der herkenning als (aanstaande) meerlingmoeders onder elkaar. En dat is echt fijn. Informatie over de tweelingzwangerschap, maar vooral ook praktische tips uitwisselen! Waardevol is dat. En dat is nu percies waarom ik het zo belangrijk vind om meerlingmoeders met elkaar in contact te brengen. Dus ja ik ga zeker door om voldoende vrouwen te gaan krijgen voor de cursus. En als de cursus nog niet voldoende deelnemers heeft en wel een paar ge├»ntereseerde dames, dan ga ik gewoon een nieuwe ochtend of avond organiseren! Want jij als aanstaande meerlingmama verdient betrokkenheid, steun en bevestiging van andere vrouwen die in hetzelfde ‘schuitje’ zitten.

Ben jij dus zwanger van een tweeling? Neem dan contact met mij op voor de mogelijkheden.

Powered by WishList Member - Membership Software